Heb jij al jaren moeite met het afvallen en lukt het niet om je eetpatroon te veranderen? Of wil jij dit jaar echt flink meer spiermassa opbouwen? Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het ontwikkelen (en vasthouden) van een gezond voedingspatroon hebben wij persoonlijke begeleiding. Voedingsadvies van onze coaches helpen jou fitter, sterker en gezonder worden. Hoe? Wij maken een voedingsschema en fitnessschema op maat voor JOUW lichaam, JOUW doelen en JOUW wensen! Bovendien bieden wij online voedingsbegeleiding en coaching om het maximale uit jouw inzet te halen! Wil jij samen met ons het beste uit jezelf halen? Vraag onze Online Personal Training aan!

Online voedingsadvies aanvragen

Wil je meer informatie over onze manier van begeleiden? Benieuw naar de beschikbare trajecten? Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om jouw wensen en doelen te bespreken!

Weekschema’s op maat

Geen zin om elke dag hetzelfde standaard lijstje te volgen? Komt rijst, kip en groenten je nu wel de neus uit? We got you! Bij ons krijg je namelijk elke week toegang tot een nieuwe weekmenu met lekkere en gezonde recepten voor elke dag! Heerlijke variatie in gerechten zodat het eten leuk en afwisselend blijft. Dit verhoogt de kans op succes! Elke dag hetzelfde eten gaat namelijk tegenstaan en uit onderzoek blijkt dat veel mensen na een aantal weken terugvalt in hun oude eetpatroon.

Ons voedingsadvies is op maat gemaakt. Dit betekent dat jij niet zomaar een weekschema krijgt. Nee, wij berekenen jouw dagelijkse caloriebehoefte en de benodigde eiwitten, koolhydraten en vetten. Jouw voedingsschema maken wij vervolgens compleet op maat. Ook houden we rekening met intoleranties en eetvoorkeuren. Alles om jou te helpen bij het behalen van jouw fysieke en sportieve doelen!

Handige boodschappenlijstjes

Om het nog makkelijker voor je te maken vind je in ons platform handige boodschappenlijstjes bij elk weekschema. Zo kun jij direct zien wat je nodig hebt voor de hele week. Je weet welke gezonde voedingsmiddelen je uit de supermarkt nodig hebt. Bestel je graag boodschappen online? Ook dat kan bij ons voedingsadvies! Jouw boodschappenlijstje is gekoppeld aan Albert Heijn, zodat je direct online jouw weekboodschappen kunt bestellen.

online voedingsadvies

Advies van jouw personal trainer

Vet verliezen, op gewicht blijven of juist spiermassa aankomen gaat niet altijd gemakkelijk. We kennen allemaal de momenten waarop de motivatie even weg is, of die momenten dat het niet lukt om de knop weer om te zetten. Daarom staan onze personal trainers en Voedingsadviseurs altijd voor je klaar. Heb je vragen over voeding, training of mindset, of juist een schop onder je kont nodig? Onze coaches staan 24/7 klaar om jou te helpen bij het bereiken van je doelen!

Tijdens een wekelijkse check-up bespreken we de vooruitgang en op basis hiervan kunnen we ons voedingsadvies bijstellen. Zo blijven we ervoor zorgen dat onze online voedingsbegeleiding altijd aansluit bij jouw behoeften!

Onze coachingstrajecten

Duurzame veranderingen in je leefstijl en eetpatroon bereik je niet in een paar dagen. Voor een echte verbetering is inzet, tijd en discipline nodig. Met onze coaching op het gebied van voeding, training en mindset ga jij zeker jouw doelen bereiken. Bij Dikke-Mensen.nl heb je de keus uit online voedingsbegeleiding in trajecten van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar.

Volg mij